Тежка катастрофа на булевард “България“

5
Баща и дете са пострадали при инцидента в Русе
Баща и дете са пострадали при инцидента в Русе

Баща и дете са пострадали при инцидента в Русе

Тежка катастрофа между два автомобила на булевард „България“ в Русе предизвика сериозни задръствания днес следобед. Инцидентът се е случил в посока към магазин „Метро“, в района срещу бензиностанция „Еко“. В катастрофата са участвали лек автомобил БМВ и „Мерцедес“, като ударът е станал след като мерцедесът е блъснал БМВ-то отзад, докато то се е движело в лявата лента, съобщи Русе Медиа.

След сблъсъка водачът на мерцедеса е изгубил контрол върху автомобила и се е врязал в мантинелата. В резултат на катастрофата, пострадали са 40-годишният шофьор и неговото 14-годишно дете. Мъжът е транспортиран в болница с гръдна травма, докато детето е получило наранявания на главата.

Заради инцидента движението в района е значително затруднено, но не е спряно напълно. Превозните средства се придвижват бавно, преминавайки между катастрофиралите автомобили. Причините за катастрофата тепърва ще бъдат установени от компетентните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    15
    АUDI Осман до 9
    Никога не влизайте в дясната лента с висока скорост ,ако ще отзад да идват 7мици, 8 мици ..... .Довършете изпреварването, дайте десен мигач и тогава вдясно. Иначе идиотите ще продължават да ни провокират.
  • 1
    14
    Мунчо
    Като не можете да карате къде сте тръгнали. Стойте си на село
  • 5
    13
    Замислен
    № 12 е абсолютно прав: мантинелата е опасна, започва като нож, вместо плавно, под ъгъл, от земята!!! Добре, че на предна дясна седалка не е имало човек, вероятно щеше да е с отрязани крака! Ето снимка на въпросната мантинела: ***** https://www.google.com/maps/@43.8437916,25.9822049,3a,48.9y,250.82h,83.92t/data=!3m6!1e1!3m4!1sKj7a7O_55cjWU43lOUS5AA!2e0!7i16384!8i8192?coh=205409&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
  • 13
    12
    DMT
    Докато обсъждате, кой е виновния, не видях и един да написа нещо за мантинелата. Като виждам снимките, вместо тази мантинела да те пази, то тя направо е се е врязала в колата, което е изключително опасно. Дано някой друг забележи този проблем и да се оправят, че това е много по-опасното в случая!
  • 11
    11
    докторка
    тука е карано не с 50
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари