Тежка катастрофа край Асеновград

1
Катастрофа при разклона за село Червен отне живота на трима души
Катастрофа при разклона за село Червен отне живота на трима души Снимка: Facebook

Катастрофа при разклона за село Червен отне живота на трима души

Тежък пътен инцидент с фатален изход разтърси района на разклона за село Червен, където челният сблъсък между два леки автомобила отне живота на трима души. Според информация от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Пловдив, жертвите са 34-годишна жена, която е управлявала едната от колите, както и 57-годишният водач на другия автомобил и неговият спътник, чиято самоличност все още не е установена.

Сигналът за трагедията е подаден малко след 17:00 часа, като на мястото на инцидента незабавно са изпратени екипи на спешна помощ и полицията. Вследствие на катастрофата, движението по пътя Асеновград - Кърджали временно е спряно, а трафикът от Кърджали към Асеновград е пренасочен през град Хасково.

В същото време, органите на реда апелират към водачите, които се движат в посока Асеновград, да избират алтернативни маршрути, като един от предложените варианти е преминаването по главния път I-8. Ситуацията се следи отблизо, а екипи на полицията продължават да работят по разчистването на мястото на произшествието и осигуряване на безопасността на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Редактор: Петър Симеонов!
    Докога бре, Петре?!! Докога, бре, неграмотнико, ще поставяш имената на населените места в кавички?!! Джендър ли си или си проспал уроците по БЕЛ в четвърто отделение?!! ********* ...селата "Червен" и "Мулдава"...??????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари