Технически проблем отново затруднява издаването и замяната на шофьорски книжки

0
Бъг в системата ЕС - RESPER възпрепятства част от услугите, предоставяни от Пътна полиция
Бъг в системата ЕС - RESPER възпрепятства част от услугите, предоставяни от Пътна полиция Снимка: БГНЕС / Архив

Бъг в системата ЕС - RESPER възпрепятства част от услугите, предоставяни от Пътна полиция

Технически проблем при надграждане на системите в мрежата за обмен на информация за свидетелства за управление на МПС между държавите членки на ЕС - RESPER, е причина временно да бъдат затруднени част от услугите, предоставяни от Пътна полиция, в това число и българската.

Към момента са засегнати ускорената и бързата услуги за издаване и замяна на свидетелство за управление на МПС (шофьорска книжка), съобщават от МВР.

Настъпилият технически проблем не засяга услугата за издаване на първоначално свидетелство за управление на МПС на завършилите курс за правоуправление, уточняват от полицията.

Миналата седмица също имаше такъв проблем с шофьорските книжки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Я....
    Току виж някой данни заличени,както търговският регистър,нап,кадастъри и т.н. м..дд..а.а.а.... Някой хора може и да изчезнат от съществуване и да го продължат на по спокойно място или екзотична дестинация по широкият свят,много познат метод и стил или пък празни ковчези да речем...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари