Тази нощ затварят участък от АМ „Хемус“

2
Инспекция на осветлението и светофарната уредба ще се извършва на тунел "Витиня"
Инспекция на осветлението и светофарната уредба ще се извършва на тунел "Витиня" Снимка: АПИ

Инспекция на осветлението и светофарната уредба ще се извършва на тунел "Витиня"

Тази нощ от 22:00 часа до 03:00 часа на 1 август, четвъртък, ще бъде ограничено движението на всички превозни средства между 30-и километър и 47-и километър от пътна връзка „Витинска река“ до пътен възел „Ботевград“ на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна. Ограниченията са въведени поради необходимостта от извършване на инспекция на електрическото захранване, осветлението и светофарната уредба в тунел „Витиня“ – дясна тръба.

За периода на работата, пътуващите ще бъдат пренасочвани по обходен маршрут. От пътна връзка „Витинска река“ при 30-и километър, те ще се движат по първокласен път I-1 и второкласен път II-17 през Ботевград, след което ще се върнат на автомагистралата при пътен възел „Ботевград“ на 47-и километър.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира към всички шофьори да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат с повишено внимание, спазвайки дистанция между превозните средства. Специално се подчертава необходимостта от движение със съобразена скорост и избягване на рискови изпреварвания, които могат да застрашат безопасността на всички участници в движението.

Гражданите и транспортните фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и алтернативни маршрути от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и чрез телефонния център на агенцията на номер 0700 130 20, който работи денонощно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари