Татуиран полицай шокира българи и чужденци по Черноморието

0
Униформеният охранява фолклорен фестивал в Златни пясъци
Униформеният охранява фолклорен фестивал в Златни пясъци Снимка: БГНЕС

Униформеният охранява фолклорен фестивал в Златни пясъци

Служителят на реда - макар и с униформа на "Пътна полиция", бе част от охраната на фолклорен фестивал в Златни пясъци, Варненско. По "ръкава" му се открояват рисунки на китайски (будистки) храм - пагода, преплетен с традиционните цветове на цъфнала китайска вишна.

И ако допреди 10-ина години кандидатите за полицаи, които имат каквито и да е отличителни белези - петна, бенки, биват връщани веднага, тези с татуировките по видимите части на тялото дори не бяха допускани до първичните изпити за физическа подготовка, пише БГНЕС.

Татуировките по телата на служителите на реда нашумяха след случая с Георги Семерджиев, който уби с джипа си две момичета пред мола на бул. "Черни връх" в столицата. Тогава основен помагач на убиеца бе полицайката Симона Радева, която също демонстрира татуировки по цялото си тяло, включително и "ръкав". По-късно тя беше уволнена от РПУ-то, в което работеше.

От няколко години, обаче, правилото, че полицаите не могат да се татуират, не важи. Има два начина за заобикаляне на забраната - или си правят татуировки след назначаване на работа, или просто уцелват момента, в който редиците на полицаите са оредели, и просто няма кадри.

Днес над 70% от младите хора, които кандидатстват за позицията, са с изрисувани тела, което принуждава ръководството на МВР да не ги ограничава, но да им препоръчва татуировките да бъдат по възможност закривани с дрехите.

За естеството на татуировките, обаче, очевидно няма "цедка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    До 6:
    Какъв „колега“ си ми ти, бе, лайно?!!
  • 7
    13
    библията
    Не си рисувайте телата и не се въвеждайте в изкушения на лукавия.Не приличайте на него и не го следвайте.Не му подражавайте..... Някой ако си мисли че с татуировки ще респектира закоравели криминали и тарикати е в голяма грешка.След като бъде изпънат след кроше в хоризонтално положение може да предизвика интерес за оглед като картинна галерия с критики,мнения и препоръки.Психолози и психиятри имат точно обяснение за татусите и ...айде да не довършвам.
  • 8
    12
    Запознат бесарабски гей
    Всичко това е евроГейският извратен обществен модел, нататрузен на българите от някогашната бкп, днес подвизаваща се под името ппдб, представен като "Западно общество" Да, ама не. Нито икономиката ни е Западна, нито оношенията между хората са Западни, нито администрацията ни е Западна и това е прекрасно,защото нямаме много общо с гнусната евроГейска пасмина! Колкото по бързо се скъса с еврогейщината и въздишането по лайняния брюксел , толкова по скоро ще станем истинска държава от Европа! За някакъв запад си мечтаят единствено бесарабските куросмуци неудачници,но проблемът им е,че понеже са умствено изостанали,този запад няма да ги вземе дори за миячи на кенефи хахаха
  • -13
    11
    Запознат
    Всичко това е руският извратен обществен модел, нататрузен на българите от някогашната бкп, днес подвизаваща се под името бсп, представен като "Западно общество" Да, ама не. Нито икономиката ни е Западна, нито оношенията между хората са Западни, нито администрацията ни е Западна. Всичко е грозна имитация на Запада! Колкото по бързо се скъса с русофилията и въздишането по мАЦква , толкова по скоро ще станем истинска държава от Запада!
  • 8
    10
    Моето име
    Някой решил да имитира якудза...смееех.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари