Танцьорите от “Импулс” и “Екстрийм” изнесоха годишен концерт

0

Възпитаниците на танцовото студио и мажоретния състав изпълниха феерия от 29 танца

В Голямата зала на Доходното здание се проведе Годишният концерт на Танцово студио “Импулс” и Мажоретен състав “Екстрийм” към Общинския младежки дом.

Концертът беше обзор на изминалата година за двата състава и напомни за многобройните спечелени награди от различни конкурси и фестивали. С феерия от 29 танца всички танцьори – от най-малките до най-големите, представиха на сцена труда на своите ръководители Петя Бонева, Милена Лазарова и Вероника Миланова през изминалата година.

Специално участие в концерта взеха и талантите от Вокална формация “Приста”. В края на концерта по традиция абитуриентите получиха плакет за активното си участие в дейността на съставите. Тази година зрелостници са Дея Иванова и Василена Лалинска от Мажоретен състав “Екстрийм”.

С този концерт танцьорите изпратиха учебната година и се отдават на заслужена лятна почивка.

Събитието бе уважено от заместник–кметовете Енчо Енчев, Димитър Недев и Златомира Стефанова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    бах ти глупаците
    А защо не напишете ,че деца припадаха от топлик,облечени ви тежки носии и яморлуци ...защо не работеха криматиците и вътре беше 40 градуса ,а вън 35 ...Пълна свинщина ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари