Светлин от "Игри на волята": С Рени сме само приятели

0
Светлин развенча мита за романтична връзка с Рени
Светлин развенча мита за романтична връзка с Рени Снимка: Игри на волята

Светлин развенча мита за романтична връзка с Рени

Наскоро елиминираният участник от риалити формата "Игри на волята" - Светлин, най-после внесе яснота относно характера на взаимоотношенията си с инфлуенсърката Рени. В ефира на предаването "На кафе" по Нова телевизия той категорично отхвърли спекулациите за романтична връзка между двамата.

Категорична позиция

"Между мен и Рени няма нищо повече от приятелство и сега ще разбия този мит, че има нещо повече между нас", заяви Светлин пред водещата Гала. Коментарът му идва като отговор на множеството слухове, породени от видимата им близост в племето "Дръзки".

Закачлив момент в студиото

По време на интервюто водещата Гала подходи закачливо към темата с репликата "Приятели сте засега", на което Светлин отвърна с усмивка, потвърждавайки още веднъж, че приятелството им с Рени, макар и силно, остава именно такова.

Откровен разговор за негативните реакции

В същото студио присъства и друг участник - Благой, наскоро напуснал племето "Храбрите". Той сподели своята гледна точка относно негативните коментари в социалните мрежи: "Не ме изненадва хейта. Може би защото по-остро реагирах, но в 'Игри на волята' е нормално. Там са ти доста засилени чувствата и всичко ти е по 100".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари