Строител свали оградата на чужд имот, за да паркира валяк

0
Охранителни камери заснеха как работник сваля оградата, за да вкара валяка
Охранителни камери заснеха как работник сваля оградата, за да вкара валяка

Охранителни камери заснеха как работник сваля оградата, за да вкара валяка

Жителка на Ботевград преживя неприятна изненада, когато откри строителен валяк паркиран в двора на къщата си без нейно разрешение. Инцидентът, който се случи наскоро, повдигна въпроси за нарушаване на частната собственост и безотговорното поведение на някои строителни работници.

Ирена Димитрова, собственичка на имота, сподели своя шок от случилото се: "За моя най-голяма изненада в двора си намерих валяк. Оградата е срязана и пригодена така, че да се отваря и затваря лесно и удобно. За да влизат и излизат без мое знание и разрешение".

Димитрова разказа, че е прегледала записите от охранителните камери, за да разбере как се е стигнало до тази ситуация. Кадрите показват непознат мъж, който сваля част от оградата на имота и паркира тежката строителна техника в непосредствена близост до верандата на къщата.

На следващата сутрин собственичката се сблъсква с неочакван посетител - работник, държащ дистанционно управление за валяка. Без да се притеснява от присъствието на Димитрова, мъжът отново сваля оградата, за да изкара техниката от двора.

Когато го попитала за обяснение, работникът отговорил лаконично: "Един човек ми каза". Димитрова коментира поведението му: "Този човек беше толкова спокоен, внимателен и отговорен с техниката на строителната фирма, и не се притесняваше, че го снимам с телефона си".

Собственичката на имота подчерта, че е единствен собственик на къщата и разполага с всички необходими документи, доказващи това. Тя изрази своето възмущение от нарушаването на частната ѝ собственост и безцеремонното отношение на строителните работници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари