Стрелбата в Германия се оказа семейна трагедия

0
Мъж застреля семейството си и се самоуби в град Албщадт - Лаутлинген
Мъж застреля семейството си и се самоуби в град Албщадт - Лаутлинген

Мъж застреля семейството си и се самоуби в град Албщадт - Лаутлинген

Голям полицейски екип се зае с разследване на инцидент, който шокира германската провинция Баден-Вюртемберг. Стрелба в град Албщадт - Лаутлинген доведе до смъртта на няколко души и сериозно рани други. В началото се смяташе, че става въпрос за нападател, стрелящ по множество хора, но по-късно се изясни, че трагедията е резултат от битово престъпление.

Семеен конфликт с фатален край

Според информацията от полицията, мъж е застрелял членовете на своето семейство преди да сложи край на живота си. Пристигайки на мястото на инцидента, органите на реда откриха трима мъртви и няколко ранени. Говорител на полицията потвърди, че заподозреният е сред загиналите, като двама души са били сериозно ранени.

Полицията предполага битово престъпление

Въпреки първоначалните предположения за масова стрелба, разследващите бързо установиха, че става въпрос за семейна трагедия. Мъжът, за когото се твърди, че е убил семейството си, вече не представлява опасност, увериха от полицията. Операцията на място продължава, а установяването на самоличността на загиналите все още не е приключило.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Фък дъ УКР
    да се оплюва Русия, само защото не пожела да живее под скиптъра на насрания дементен и умствено изостанал БайПън и да се възхвалява клоаката на днешната човешка цивилизация, пропадналата и мизерна задна дупка на Азия, дивашката педерация на наркомана Куролап Зеленски, е невероятна форма на човешка деградация и олигофрения.
  • 2
    3
    Фък дъ РФ
    да се оплюва Украйна, само защото не пожела да живее под скиптъра на смахнатото кремълско хомосексуално плешиво джудже, и да се възхвалява клоаката на днешната човешка цивилизация, пропадналата и мизерна задна дупка на Азия, дивашката педерация на "цар Путкин-велики", е невероятна форма на човешка деградация и олигофрения.
  • 2
    2
    Вл.Вл. Путин
    Всъщност тоя сто процента е бил фен на бандеронациста Зеленски,губят войната хохлите и започват да откачат и да се стрелят помежду си - поредният умствено изостанал хохълски фен,да му еба майката в устата бандеронацистка да му еба!
  • -8
    1
    Вл.Вл. Путин
    Аз пък си помислих, че поредния терорист на Кремъл, да им ЕПМ терористка, руска да Е-а!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари