Стивън Сегал: Готов съм да се бия за Русия в Украйна

1
Холивудска звезда заявява подкрепа за руската военна операция
Холивудска звезда заявява подкрепа за руската военна операция Снимка: БГНЕС / ЕРА

Холивудска звезда заявява подкрепа за руската военна операция

В новия си документален филм "В името на справедливостта" американският актьор Стивън Сегал разкрива, че е готов да се включи на страната на Руската федерация във военните действия в Украйна. Филмът, публикуван в платформата Smotrim.ru, хвърля светлина върху позицията на Сегал относно текущия конфликт.

Сегал споделя, че ден след началото на руската военна операция в Украйна е изпратил писмо до президента Владимир Путин. В документалния филм актьорът цитира съдържанието на това писмо: "В писмото му написах, че сега ще видим кои са истинските ни сънародници приятели и кои са нашите врагове. Аз ще бъда на страната на моя президент и ще се бия на страната на моя президент".

Освен готовността си да се бие, Сегал заявява и нещо още по-драматично - че е готов да жертва живота си за руския лидер, ако се наложи. Тази информация беше потвърдена от руската информационна агенция ТАСС.

Важно е да се отбележи, че Стивън Сегал не е просто холивудска звезда, симпатизираща на Русия. Той заема официалната позиция на специален представител на руското Министерство на външните работи по въпросите на руско-американските хуманитарни връзки. Тази роля му дава уникална перспектива върху отношенията между двете страни.

Подкрепата на Сегал за руската политика не е нещо ново. Той е известен привърженик на президента Путин от години. Като доказателство за близките им отношения, актьорът беше сред почетните гости на инаугурацията на Путин през май месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Segal
    Ко чалаш - аре поехал До 1 - няма да е само той майкопродавец
  • -2
    1
    Jo
    Адмирации за Стивън.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари