Стефан Диев: Част от душата ми вече я няма!

0
Баща на близнаци моли за помощ след трагичната загуба на едното му момченце
Баща на близнаци моли за помощ след трагичната загуба на едното му момченце Снимка: Личен архив

Баща на близнаци моли за помощ след трагичната загуба на едното му момченце

Стефан Диев, баща на близнаците Антъни и Денис, сподели сърцераздирателна история в социалните мрежи, призовавайки за помощ, за да спаси живота на единия си син. В емоционален пост във Фейсбук, Диев разказа за трагедията, сполетяла семейството му това лято.

"Сега с огромна мъка и тъга пиша тези редове, защото част от душата ми вече я няма… защото едното ми момче вече го няма.. защото другото ми момче търси братчето си всеки ден и всеки час, но той вече го няма…", споделя бащата.

Семейството преживява трагедия по време на дългоочакваната им почивка на морето. След завръщането им у дома, Денис - единият от близнаците, вдига висока температура. Въпреки спешното транспортиране до болницата, момчето губи битката за живота си.

Сега Стефан Диев се обръща към обществеността с молба за помощ, за да спаси живота на другия си син - Антъни. "Умолявам ви, мили хора, помогнете ни да спасим всичкото, което ни остана… Антъни има нужда от вас, ние имаме нужда от вас… той е борбено момче, той е герой!", пише бащата.

Диев споделя, че Антъни се нуждае от спешно лечение, за да води нормален живот. Той призовава хората да се обединят в усилията си да помогнат на детето: "Да се вземем в ръце, всички ЗАЕДНО и да спасим едно дете, което желае и мечтае за едно нормално детство, за един нормален ЖИВОТ!"

Фондация "Павел Андреев" е организирала кампания за набиране на средства за лечението на Антъни. Желаещите да помогнат могат да направят дарение чрез различни методи, включително банков превод, онлайн плащания и участие в благотворителен базар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари