Старши комисар Владимир Маринов оглави полицията в Бургас

0

Бившият шеф Емил Павлов пожела на колегата си да надгради добрите резултати, постигнати от него

Днес заместник-министърът на вътрешните работи Любомир Йосифов официално представи новия директор на Областната дирекция на МВР - Бургас, старши комисар Владимир Маринов. Събитието се състоя пред ръководния състав на дирекцията, която е една от най-натоварените в страната. Бившият директор, старши комисар Емил Павлов, отправи пожелания към своя наследник да продължи добрите практики и да мотивира служителите в справянето с предизвикателствата. Павлов подчерта, че дирекцията е постигнала най-високи резултати за последните десет години и изрази увереност, че Маринов ще надгради тези успехи.

Старши комисар Емил Павлов вече е преназначен по собствено желание в отдела „Криминална полиция“ към ОДМВР - Бургас. Той сподели, че вярва в правото на министъра на вътрешните работи да избира с кого да работи, което е в основата на неговото решение за смяна на позицията.

Новият директор, старши комисар Владимир Маринов, е опитен служител на МВР. Роден през 1966 година, той започва кариерата си в системата през 1993 г. в Районно управление - Несебър. След това преминава в Главната дирекция „Борба с организираната престъпност“ през 1999 г., а през 2009 г. става началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ в Бургас. Маринов има и дълъг опит като заместник-директор на ОДМВР - Бургас и като началник на различни районни управления в града и региона.

През годините старши комисар Маринов е многократно награждаван за професионалните си заслуги. Той е носител на редица отличия, сред които „Почетен знак“ от първа до трета степен, колективни и индивидуални парични награди, както и медал „Правосъдие, Свобода, Сигурност“. Също така, Маринов е отличен с почетен медал за участие в мониторинга на България по време на подготовката за приемане в Европейския съюз през 2006 г. и е получил грамоти от министри на вътрешните работи на Литва и Израел за успешно проведени операции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари