Станислав Балабанов: Проформа среща при президента за назначаване на служебно правителство

0
Представителят на „Има такъв народ” обвини партиите в безотговорност
Представителят на „Има такъв народ” обвини партиите в безотговорност Снимка: БТА

Представителят на „Има такъв народ” обвини партиите в безотговорност

На срещата, организирана от президента Румен Радев за консултации относно назначаването на служебно правителство, представителят на „Има такъв народ” Станислав Балабанов изрази недоволство и нарече срещата проформа. Той коментира пред журналисти, че според неговата партия тази среща е била само формалност по спазване на конституционната процедура.

Балабанов отбеляза, че на масата, наречена от президента място за добър пример на диалог между партиите, са присъствали множество безотговорни личности. Той добави, че множество от проблемите, обсъдени на срещата, е можело да бъдат решени още през изминалата седмица.

На тази обща маса, която според президента е в името на добрия пример между партии, които могат да си говорят, стояха доста безотговорни личности, тъй като редицата проблеми, които изброихме на тази маса, можеха да бъдат решени още през изминалата седмица,” заяви Балабанов.

Въпреки усилията на президента да насърчи конструктивен диалог и сътрудничество между партиите, Балабанов изрази разочарование от липсата на ефективност на консултациите. Той подчерта, че „Има такъв народ” ще продължи да настоява за реални действия и отговорност от страна на политическите лидери.

Срещата при президента Румен Радев се проведе с цел да се обсъди назначаването на служебно правителство, което да управлява страната в преходния период до следващите редовни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари