Спортен автомобил прелетя през трамвайна спирка в София

1

Невероятна случайност спаси живот при зрелищна катастрофа в София

Драматичен инцидент разтърси столицата днес, когато лек автомобил буквално прелетя през трамвайната спирка на кръстовището на булевард "България" и булевард "Петко Ю. Тодоров" в София. Въпреки сериозността на произшествието, по щастлива случайност няма пострадали пешеходци.

Материални щети и временни затруднения

Навесът на подлеза е сериозно повреден в резултат на инцидента. Спирката на трамваи с номера 7 и 27 в посока към Националния дворец на културата (НДК) временно е затворена за използване, което създава неудобства за пътниците в района.

Бърза реакция на местните власти

Кметът на район "Триадица" Димитър Божилов и неговият заместник Христо Вълчанов своевременно пристигнаха на мястото на инцидента, за да оценят ситуацията и координират действията по обезопасяване на района.

Районният кмет Божилов потвърди липсата на пострадали при инцидента и оповести предстоящите действия: "Ще се обезопасява навесът над стълбищната клетка към спирката, който е послужил за "шанца", по която е прелетял спортен автомобил".

Затруднения в трафика

Инцидентът причини сериозно задръстване в района, който е известен като един от най-натоварените транспортни възли в София. Властите призовават шофьорите да проявят търпение и да използват алтернативни маршрути, докато ситуацията бъде овладяна.

Разследване на причините

Компетентните органи започнаха разследване на обстоятелствата, довели до този необичаен инцидент. Очаква се в следващите дни да бъдат оповестени повече детайли относно причините за загубата на контрол над автомобила и евентуалните последствия за водача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари