Спират водата в 11 села в Русенско

2
11 села остава без вода на 12 септември заради строеж на нов водопровод
11 села остава без вода на 12 септември заради строеж на нов водопровод

11 села остава без вода на 12 септември заради строеж на нов водопровод

На 12 септември 2024 година, между 8:00 и 16:00 часа, се очаква временно прекъсване на водоснабдяването в няколко населени места от региона, поради изграждането на нови водопроводни връзки към основния хранителен водопровод в посока към помпена станция „Батин“ („Раней 1“). Засегнати ще бъдат селата Батин, Екзарх Йосиф, Горно Абланово, Ценово, Долна Студена, Белцов, Кривина, Новград, Джулюница, Караманово и Беляново.

Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе съветва жителите на тези населени места да се запасят предварително с необходимите количества вода за битови и питейни нужди, за да избегнат неудобства през този период. Дружеството предварително се извинява за причинените неудобства и изразява благодарност за проявеното разбиране от страна на потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари