Спипаха тийнейджър в момент на кражба в София

0
Младият рецидивист попадна в ареста след неуспешен обир на чужденец
Младият рецидивист попадна в ареста след неуспешен обир на чужденец Снимка: Кадър Facebook

Младежът бе задържан за кражба на значителна сума на столичния битак

19-годишен младеж е задържан за 24 часа след опит за кражба на 840 евро на битпазара в квартал "Малашевци" в София. Инцидентът се е случил в утринните часове на деня, когато полицейски служители са станали свидетели на престъплението.

По време на специализирана полицейска операция, насочена към предотвратяване на престъпления срещу собствеността, оперативни служители от 5-о Районно управление на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) са забелязали как извършителят, който е познат на органите на реда, се опитва да открадне пари от чантата на чуждестранен гражданин. Потърпевшият е идентифициран като Осейнни Нирмортеза, гражданин на Иран.

Благодарение на бързата реакция на полицейските служители, извършителят е задържан на място. Инцидентът се е разиграл пред очите на множество свидетели, което допълнително ще подпомогне разследването.

В момента тече процедура по изготвяне на доклад с материалите по случая, който ще бъде представен на Софийската районна прокуратура за по-нататъшни процесуални действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари