Спипаха пиян шофьор на булевард "Липник"

11
Дрегерът е показал резултат над 1,2 промила алкохол в издишания въздух
Дрегерът е показал резултат над 1,2 промила алкохол в издишания въздух

Дрегерът е показал резултат над 1,2 промила алкохол в издишания въздух

Спипаха пиян шофьор на булевард "Липник" в Русе.

44-годишен мъж, шофиращ лек автомобил с марка "Ауди", модел "Q 3", с русенска регистрация, е бил установен с висока концентрация на алкохол в кръвта при проверка на 12 юли в 22:35 часа.

Според пресцентъра на МВР - Русе, служителите на реда са извършили проверка на водача, при която е използвано техническо средство за тестване на алкохол.

При първоначалния тест, водачът е показал положителен резултат над 1,2 промила алкохол в издишания въздух. Веднага след това, мъжът е конвоиран до болницата, където е дал кръвна проба за по-точен химичен анализ. Резултатите от анализа са показали концентрация от 1,35 на хиляда алкохол в кръвта.

По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До 1
    Имаше дискусия провинилите се в това направление да ги карат да гледат клипове с кадри от катастрофи с жертви от ПТП. По - голяма строгост на закона за такива хора.
  • 5
    2
    Еееее
    На този му трябва не само конфиксуване на колата,но и солидна глобичка!!! Такива нямат място на улицата!!!
  • 5
    1
    Plamen
    Конфискация на автомобила в такива случай е предвидена! Добре, че няма ПТП- та, пострадали, жертви. Всеки ден именно употребата на алкохол става причина за възникването им. Много безотговорни хора има на глава от населението, не е като едно време , когато бяха единици.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари