Спипаха пиян шофьор да говори по телефона в Русе

2
Автомобилът на нарушителя е предаден на органите на реда
Автомобилът на нарушителя е предаден на органите на реда

Автомобилът на нарушителя е предаден на органите на реда

На 21 юни около 08:00 часа в град Русе автопатрул от Първо РУ, движейки се по ул. "Антим I", в района на кръстовището с ул. „Николаевска“, са забелязали лек автомобил "Смарт“, чийто шофьор при управление на превозното средство е ползвал мобилно устройство.

След предприемане на действия по спиране на автомобила и последвалите проверки е станало ясно, че шофьорът е 62-годишен мъж от Русе и е управлявал с положителна проба за алкохол в концентрация над 1.2 промила.

Случаят е документиран, образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК, автомобилът е предаден на органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Гоня 70-те
    Значи, на анонимните коментарници е лошото, че няма как да си набележиш човека. Ето, първият, с неизмеримо удоволствие при проблем в моята специалност бих по препратил към "бързо реагиращ", мой млад колега. Е, я се получи решение на проблема му, я не, но какво ли разбираме ние, дъртаците. Пък и младите трябва да има върху кого да се учат.
  • 1
    4
    До 2
    пиши грамотно, простак! Не моЙто ,а моЕто.От твоите тъпотии на всички ни изкипя манерката.Спри се тук да критикуваш и си намери амсалаци да те слушат на пейката пред блокчето ти.
  • -4
    3
    До 2
    Моето мнение не било меродавно,виж го ти.Значи и ти си като него дъртак, щом се впрягаш така.Може да вървя по вашия път, но не съм пиенде.
  • 7
    2
    S.B
    ТВОЙТО МНЕНИЕ не е меродавно и ти си тръгнал по пътя на ДЪртаците
  • -3
    1
    Моето мнение
    Не стига ,че е дъртак и реакциите му ги няма хич, ами и пиян.И на всичкото отгоре ще ми говори по GSM.Аз да го хвана, ще му разкажа играта и повече няма да седне зад волана .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари