Спипаха двама русенци с амфетамин на улица "Борисова"

0
Задържаните признават, че наркотиците били са за лична употреба
Задържаните признават, че наркотиците били са за лична употреба

Задържаните признават, че наркотиците били са за лична употреба

В нощта на 18 септември 2024 година служители на реда от Първо районно управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Русе осъществиха успешна операция, в резултат на която бяха задържани двама мъже за притежание на наркотични вещества. Инцидентът се разигра около 00:45 часа в централната част на крайдунавския град.

Полицейският екип е забелязал двама пешеходци в района на кръстовището между улица "Борисова" и улица "Свети Георги". При рутинна проверка служителите установили, че мъжете, на възраст 32 и 23 години, са местни жители на Русе.

По време на претърсването полицаите открили подозрителни вещества у двамата граждани. В портмонето на единия от тях била намерена хартиена свивка, съдържаща бяло кристалообразно вещество. Неговият спътник също носел прозрачно пликче с подобно съдържание, скрито в джоба на анцуга си.

При разпита задържаните признали, че веществата представляват метамфетамин, предназначен за лична употреба. Въпреки това обяснение, двамата русенци били отведени в районното управление за по-нататъшно разследване и документиране на случая.

Във връзка с инцидента срещу двамата мъже са образувани бързи производства по член 354а от Наказателния кодекс, който се отнася до незаконно притежание на наркотични вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    до стар
    в тъмното е опасно може да има знасилен полисай...
  • 1
    3
    Стар
    Браво на служителите! Препоръчвам по засилено полицейско присъствие в този район , особено в тъмната част на денонощието.
  • 4
    2
    Амииии
    С какво да ги спипат? С амидофен ли ?
  • 0
    1
    Гърни Спасовски
    лайнари. за фуражките говоря.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари