Спипаха двама младежи, обрали къща в квартал "Средна кула"

0
Апашите отмъкнали мотофреза, моторна коса, ръчен циркуляр, шлайф машина и генератор
Апашите отмъкнали мотофреза, моторна коса, ръчен циркуляр, шлайф машина и генератор

Апашите отмъкнали мотофреза, моторна коса, ръчен циркуляр, шлайф машина и генератор

МВР - Русе съобщи, че двама младежи на 19 и 20 години са задържани за кражба от къща на улица „Китен“ в Русе. Престъплението е извършено в периода от 9 до 12 май, като от жилището са отнети мотофреза, моторна коса, ръчен циркуляр, шлайф машина и генератор. Според собственика на имота стойността на откраднатите вещи възлиза на около 2300 лева.

След проведено разследване от служителите на Първо районно управление на МВР - Русе, двамата русенци са уличени като извършители на деянието. По случая се води преписка в районното управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари