Спипаха дрогиран шофьор в Русе

0
Пробата за наркотични вещества на 40-годишния русенец е показала положителен резултат за кокаин и метамфетамин
Пробата за наркотични вещества на 40-годишния русенец е показала положителен резултат за кокаин и метамфетамин Снимка: МВР / Архив

Русенец яхна мотоциклет "Ямаха", въпреки че му е отнета книжката

Две бързи производства срещу нарушители на пътя в Русе.

Вчера следобед в Русе бяха образувани две бързи производства срещу водачи на моторни превозни средства, установени в нарушение. Първият случай е свързан с шофьор, употребил наркотични вещества, а вторият – с водач, управлявал без свидетелство за управление. Пресцентърът на МВР - Русе предостави подробности за двата инцидента.

Проверка на "Фолксваген Голф 4" на ул. "Киев"

На 16 юли, около 16:20 часа, полицейски екип е извършил рутинна проверка на лек автомобил "Фолксваген Голф 4" на улица "Киев" в Русе. Водачът на автомобила, 40-годишен мъж от Русе, е бил тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотици. Докато тестът за алкохол е дал отрицателен резултат, пробата за наркотични вещества е показала положителен резултат за кокаин и метамфетамин.

Мъжът е бил конвоиран до болница „Канев“, където е дал допълнителни проби за химичен анализ. Въз основа на резултатите е започнато бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс за шофиране след употреба на наркотични вещества.

Нарушение в кв. "Средна кула"

Втори случай на нарушение е регистриран на 15 юли в квартал "Средна кула". 32-годишен жител на Русе е бил спрян от полицейски служител, докато управлявал мотоциклет "Ямаха", въпреки че свидетелството му за управление на моторно превозно средство е било отнето.

Справка за водача е показала, че той има влязло в сила наказателно постановление за нарушение на чл. 174, ал. 3, пр. 2 от Закона за движението по пътищата. Това постановление е било издадено заради отказ от проба за наркотични вещества и техни аналози, което е довело до отнемане на свидетелството му за управление.

Поради това, срещу него е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Вл.Путин
    Ще дойде време,когато и моят задник ще се позатвори малко,ама засега е далече тоя момент!
  • -3
    3
    Вл Путин
    Да съ еба в гъза! Стига сте карали пияни и дрогирани Ве! Ще дойдат времена когато пиенето и дрогирането няма да са престъпление по пътищата тъй като AI ще управляват автомобила в такова състояние.
  • 2
    2
    Радке
    Ами то само да къркаме дома̀ и толкоз?
  • 0
    1
    радка иванчева
    сега разбрах, зако ти е да имаш кола и да ходиш по света трезвен ,няма никъв смисъл ,по добре да не ходиш никъде ,безплатно е
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари