Спипаха "БМВ" с чужди регистрационни табели в центъра на Русе

0
39-годишният русенец е карал с табелите на „Опел“
39-годишният русенец е карал с табелите на „Опел“ Снимка: Dunavmost / архив

39-годишният русенец е карал с табелите на „Опел“

Шофьор в Русе е хванат с чужди регистрационни табели.

Бързо производство е образувано в Първо РУ на МВР в Русе срещу 39-годишен мъж, шофирал лек автомобил с чужди регистрационни табели.

Возилото, марка БМВ, с регистрационен номер от полски образец, е било спряно за проверка от патрулен екип на Първо РУ на кръстовището между ул. „Муткурова“ и ул. „Панайот Хитов“.

При проверката е установено, че водач на автомобила е русенец на 39 години, а поставените на него регистрационни табели са издадени за кола с марката „Опел“, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Случаят е регистриран и е предаден на разследващ полицай, който е образувал срещу 39-годишния мъж бързо производство за престъпление по чл. 345 ал. 1 от НК, което касае управление на МПС с чужди регистрационни табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    3
    АИС
    Кой им проверява шофьорските книжки от Нелгия,Франция,Холандия,Германия,Испания издадени? Такива там има ли и отговарят ли на снимката?
  • 14
    2
    Спонсор
    Мургав чужденец вероятно от родния ТИГАН? От МААЛАТА бе джанъм!
  • 5
    1
    Дражева
    Углавно престъпление. Дет се вика по-добре да караш без табели макар, че така неимоверно ще се набиваш на очи от колкото с чужди такива. С други думи по-добре без паспорт от колкото с чужд, представящ го за свои!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари