Спипаха 19-годишен младеж с наркотици при полицейска проверка в Русе

0
Младежът е кутийка с марихуана
Младежът е кутийка с марихуана

Младежът е кутийка с марихуана

Полицейска проверка разкри притежание на наркотици у 19-годишен в Русе.

В ранните часове на 16 октомври 2024 година, служители на Второ районно управление в Русе извършиха рутинна проверка, която доведе до разкриване на притежание на наркотични вещества. Инцидентът се разигра на булевард "Липник", един от основните пътни артерии в дунавския град.

Хронология на събитията

Около 01:30 часа полицейски екип спря за проверка лек автомобил марка "Фолксваген Голф". Возилото е било управлявано от 19-годишен младеж, придружаван от пътник на същата възраст. По време на стандартната процедура по проверка, служителите на реда са установили, че пътникът носи със себе си вещество, забранено от закона.

Открити наркотични вещества

В хода на полицейските действия, пътникът доброволно е предал на органите на реда кутийка, съдържаща суха зелена тревна маса. Младият мъж е обяснил пред служителите, че веществото е предназначено за лична употреба.

Правни последствия

Във връзка със случая е образувана проверка за престъпление по член 354а от Наказателния кодекс, който касае незаконно притежание на наркотични вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари