Специализирана полицейска акция в Благоевград

0
Операцията цели противодействие на конвенционалната престъпност и защита на изборния процес
Операцията цели противодействие на конвенционалната престъпност и защита на изборния процес Снимка: ОД МВР - Благоевград

Операцията цели противодействие на конвенционалната престъпност и защита на изборния процес

Мащабна полицейска операция се провежда в Благоевградска област.

Специализирана полицейска операция е в ход на територията на област Благоевград, информират от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - Благоевград. Акцията е насочена към борба с конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите.

Очаквани резултати

Представители на ОД на МВР - Благоевград съобщават, че резултатите от операцията ще бъдат оповестени на брифинг в 10:00 часа. Очаква се да бъдат предоставени подробности за хода на акцията и евентуалните задържани лица.

Подобна акция в Хасковско

По-рано днес в Хасковска област е проведена сходна полицейска операция, насочена срещу изборната търговия. В резултат на тази акция, която е започнала рано сутринта, са задържани петима души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари