Спецакция на полицията разкри схеми за купуване на гласове и наркотрафик в Бургаско

0

14 души са задържани към момента

Мащабна полицейска акция в Бургаско разкри схеми за купуване на гласове и наркоразпространение.

Задържани са 14 лица при спецоперацията

Специализирана полицейска операция на територията на Бургаска област доведе до задържането на 14 лица, сред които един чужд гражданин. Акцията е насочена срещу престъпления, свързани с политическите права на гражданите, конвенционалната престъпност и наркоразпространението.

Разкрити схеми за купуване на гласове

При претърсване на търговски обекти на територията на Първо Районно управление - Бургас, Районно управление - Созопол и Районно управление - Карнобат са задържани трима души. От обектите са иззети тетрадки, съдържащи имена и парични суми. В град Айтос е задържано още едно лице, като при обиска са открити тетрадка с лични данни и изборни материали от предходни избори.

Мащабни разкрития на наркопрестъпления

В квартал "Победа" е задържана криминално проявена жена за притежание и разпространение на така наречения "друсан чай". При нея са открити и иззети 100 дози с общо тегло 200 грама.

В квартал "Акациите" са арестувани петима мъже за притежаване и разпространение на близо 100 грама метамфетамин.

Иновативна схема за продажба на наркотици

Криминално проявен бургазлия е задържан в Четвърто Районно управление - Бургас за въвеждане на иновативна схема за пласиране на наркотици. Методът включва предоставяне на картичка с QR код на купувачите, чрез който те получават достъп до канал в платформата Телеграм за директна покупка. При операцията са иззети 120 топчета марихуана с общо тегло 120 грама.

Чужд гражданин с домашна оранжерия

В село Кошарица е задържан британски гражданин, в чийто дом служители от Районно управление - Несебър са открили около 500 грама суха тревна маса, реагирала положително на полеви наркотест за марихуана.

Разбита мобилна нарколаборатория

В квартал "Братя Миладинови" в Бургас е неутрализирана мобилна лаборатория за производство на метамфетамин. Задържани са двама криминално проявени и осъждани мъже.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари