Сменят директора на ОДМВР - Русе в навечерието на изборите

0
По-късно днес ще бъде представен новия полицейски началник
По-късно днес ще бъде представен новия полицейски началник Снимка: Dunavmost

По-късно днес ще бъде представен новия полицейски началник

Министерство на вътрешните работи потвърди кадрови промени в ключови структури.

Министерството на вътрешните работи (МВР) официално потвърди информацията за кадрови промени в няколко важни структури на ведомството. Рокадите засягат ръководни позиции в Областната дирекция на МВР - Русе, дирекция "Вътрешна сигурност" и 3-то Районно управление в столицата.

Нов директор за Областната дирекция на МВР - Русе

Според съобщението на дирекция "Пресцентър и връзки с обществеността" на МВР, в следобедните часове ще бъде представен новият директор на Областната дирекция на МВР - Русе.

Припомняме ви, че настоящият директор е старши комисар Пламен Първанов Пенчев. Той оглави Областната дирекция на МВР в Русе на 14 август 2023 година.

Снимка: ОДМВР - Русе

Пламен Първанов Пенчев е роден през 1967 г. в гр. Русе. Завършил е висше образование във ВНВУ “Васил Левски” – град Велико Търново през 1989 г. с придобита образователно-квалификационна степен “Магистър”, а през 2018 г. в специалност “Право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“, с образователно-квалификационна степен “Магистър“. В момента е докторант в „Юридически факултет“ на Русенския университет.

Професионалната си кариера в системата на министерството на вътрешните работи Първанов започва през януари 2000 г. като разузнавач в сектор “Криминална полиция” във Второ районно управление в Русе. Последователно е преназначаван на различни длъжности в сектора, а през 2003 г. се премества в група “Престъпления по пътищата” в дирекцията на МВР в Русе, като същата година й става началник. През юли 2011 година, след спечелен конкурс, поема ръководството на Второ РУ, а от 2014 г. оглавява сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВРРусе. От 2015 г. до момента е началник на Първо РУ.
За проявен висок професионализъм, инициативност и конкретен принос при изпълнение на служебни задачи,

Пламен Първанов многократно е награждаван от ръководството на МВР и ОДМВР - Русе.

Преминал е през множество курсове за повишаване на професионалната квалификация.

Георги Тотков поема дирекция "Вътрешна сигурност"

Една от ключовите промени е назначаването на Георги Тотков за ръководител на дирекция "Вътрешна сигурност". Тази структура играе важна роля в осигуряването на интегритета на вътрешните процеси в МВР.

Рокади в 3-то Районно управление в София

Промени настъпват и в ръководството на 3-то Районно управление на МВР в София. Досегашният заместник-началник Дойчин Дойчинов поема ръководната позиция в районното управление. Същевременно, Ивайло Величков, който до момента е бил началник на управлението, преминава на позицията заместник-началник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Nunev
    Munev I Farban shte badat tajni
  • 11
    2
    пацо
    Защото е подлога на нунчо сикаджията и бивш военен
  • 8
    1
    "Ново" начало
    Пенчев защо го сменят? Защото не е подлога на ДПС министъра ли? За един приятел питам!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари