Служебният премиер смени областни управители на ДПС

2
Промените са в Кърджали и Смолян
Промените са в Кърджали и Смолян Снимка: БГНЕС

Промените са в Кърджали и Смолян

Служебното правителство на министър-председателя Димитър Главчев обяви нови назначения на областни управители за Кърджали и Смолян. Решението идва по-малко от месец след като бяха направени предишните промени на тези постове.

Нов областен управител в Кърджали

От поста областен управител в Кърджали е освободен Ресми Мурад. Неговото място ще бъде заето от Никола Чанев, който вече е заемал този пост като представител на партия ГЕРБ. Мурад бе назначен в края на юни и е известен с активната си роля в Движението за права и свободи (ДПС). След разногласията между лидерите на партията - Делян Пеевски и Ахмед Доган, Мурад и областната структура застанаха на страната на почетния председател Доган.

Смолян отново под ръководството на Захари Сираков

В област Смолян служебното правителство възстановява Захари Сираков от ГЕРБ на поста областен управител. Той бе заменен в началото на юли от Румен Пехливанов, също активист на ДПС. Пехливанов направи изявление в социалните мрежи, в което подчерта своята вярност към почетния председател Ахмед Доган. В своето обръщение той заяви: „Скъпи приятели, след повече от 22 години членство в ДПС и много преодолени препятствия, днес сме изправени отново пред съдбовен избор. Аз отново избирам да бъда автентичен, следвайки пътя, начертан от Почетния председател. Потвърждавам за пореден път, че стоя, както винаги досега, до д-р Ахмед Доган и неговите решения. Непоколебимо! За доброто на ДПС и нашата родина!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Balyk
    И тоя един еквилибрист!!! Къде е голямата тояга,та да изчисти всички дупедайци?!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари