След спор в заведение, проследиха мъж и го пребиха в дома му

0
Извършителите били повече 10
Извършителите били повече 10 Видео: NOVA

Извършителите били повече 10

54-годишен мъж от Перник е бил нападнат и ограбен в дома си след спор в местно заведение. Според разказа на неговия син, инцидентът се е разиграл, след като мъжът направил забележка на пиян клиент, който се държал агресивно, съобщи NOVA. Опитвайки се да избегне по-сериозни конфликти, мъжът напуснал заведението и се прибрал у дома.

Малко по-късно, същият човек събрал група от над 10 души и те се отправили към дома на пострадалия. Те го нападнали, нанесли му побой и изпочупили имуществото в жилището. По време на инцидента са откраднати пари в размер на 10 хиляди лева и златни накити на стойност около 7 хиляди лева. Полицията е била уведомена за случая, но близките на мъжа настояват за публичност, за да се осигури, че всички извършители ще бъдат наказани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Аз
    жалки мърши 10 срещу един.Пребиват, ограбват те в собствения ти дом , защото разчитат на калпавото правосъдие.Приличаме на ония от вносните филми.Банди се разхождат необезспокоявани и раздават "мускули" за сметка на липсващите си мозъци.Я да преброим магистратите, май са много за липсата на ефект от тяхната работа.Полицията също се скатава от години.Държавни служители и едните и другите.Безправните сме ние. Ужас ужасен.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари