Слави Василев: Промяната е умряла или е на път да умре

0
Девет партии в парламента усложняват създаването на кабинет
Девет партии в парламента усложняват създаването на кабинет Снимка: bTV

Девет партии в парламента усложняват създаването на кабинет

Влизането на девет политически формации в 49-тото Народно събрание значително усложнява възможностите за съставяне на редовно правителство, смятат водещи политически анализатори.

ГЕРБ - ключов фактор за бъдещо управление

В ефира на бТВ политологът Слави Василев заяви: "С девет партии шансовете за редовен кабинет намаляха. Ще бъде по-трудно чисто аритметично. Без Бойко Борисов няма да има правителство. Промяната, каквато я искаха хората преди две години, е умряла или е на път да умре."

Възможни сценарии за управление

Политическият анализатор Георги Харизанов коментира изборните резултати: "За ГЕРБ победата е важна, тя е комплимент за хората в партията. Въпросът е важна ли е победата на големия терен. Ще е изключително сложно да се състави управление, по-способно от сегашното служебно, което от своя страна се справя много добре."

Три възможни пътя пред ГЕРБ

Политологът Даниел Смилов очерта възможните варианти: "Защо нямаме правителство след седем избори? От една страна, ГЕРБ не искат да управляват с ПП-ДБ, понеже смятат, че им налагат условия, които са им неприемливи. От друга страна, не искат да управляват без ПП-ДБ, защото ги е страх от протести или международна реакция. Чакат се сега изборите в САЩ, поне външният натиск да падне."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    хи, хи, до три
    Като си почнал с прокуратурата, що не вкара вътре и кики с фалшивата декларация и лена еуглена с фалшифицираните подписи 😁😁😁
  • 3
    3
    !!!
    ГЕРБерасте,оонмер 1! Вие двамцата с другия банкянски лизач Славиту не знаете ли, че който копае гроб на другия, сам пада в него?! Ако в нещастанта ин държава имахме истинска Прокуратура и истинско правосъдиеу, мутрата от СИК, неграмотният селяндурин от Банкя, пожарникар по професия, отдавна щеше да търка наровете на софийския затвор, защото е престъпник! Престъпник и бандит е бил, такъв си е останал! А, защо мълчиш за чекмеджето, за къщите на лъбовниците му в Барселона и Манхатън, за откраднатите милиарди от "язовири", "магистрали", дето на десетия ден стават на юфка, понеже така "строят" ГЕРБерастките фирми", за всичките му лъжи и измами? Нищо, Дебелян Пеевски скоро ще дава обяснение за шуменската печатница на фалшиви евро, левове и долари (Интересно, неговото МВР не казваше за доларите) и със сигурност ще повлече в пропастта със себе си и лакея си Боко Тиквата от СИК - Банкя!
  • -1
    2
    до 1
    Не е умрела викаш?!? А с колко гласа е надолу от последните избори?!? Щото изборната активност е нагоре!И ако продължи да се държи като в предните парламенти ептен ще умре!
  • 3
    1
    Не, грешиш!
    Не, ГЕРБерастка подлого и лизач ан подметките на сИКаджийските маратонки на мутрата от СИК, не! "Промяната" съвсем не е умряла, защото е втора политическа сила! Умряла е кухата ти кратуна, в която явно дрънчат някои кюлчета злато от чекмеджето! ГЕРБерасткатап престъпна шайка пак зае пълвото място, благодарение на чудовищно купуване на гласове и на страха , обхванал дължавната администрация, която, както е извастно, е изцяло ГЕРБерастка! Назначена е от Боко Тиквата! Само че, подлого долна и безгръбначна, дето ти викат Слави, "Промянаат" никога няма да се съгласи неграмотният пожарникар, който с простащината и простотията си 15 години прави великата ни някога държава за посмешище по света, да бъде български премиер, никога! Защоот, ГЕРБерасте Слави, тези 15 години под "мъдрото ръководство" на бандита от подземния свят и неграмотен селяндур са най-черната страница в историята ни, не само в новата! Ами, Мутрата от СИК да управлява с отколешния си авер Дебелян Пеевски ,който впрочем му е и началник, нали знаеш, нищожество Слави?! Обаче американците скоро така ще го подгонят за фалшивите долари, печатани в шуменската печатница, където шеф е бил друг авер на селяндурина от Банкя - Таки, така ще го подгонят, че свят ще му се завие и да видим тогава лакеят му Боко Тиквата какви ще ги дрънка!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари