Слави Трифонов: Утре може да събудим в песента "Няма такава държава"

0
Мрачна прогноза за изборните резултати
Мрачна прогноза за изборните резултати Снимка: БТА / Архив

Мрачна прогноза за изборните резултати

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов изрази тревога относно хода на парламентарните избори в социалната мрежа Facebook. В емоционален пост той коментира процеса на гласуване, правейки паралел с една от най-известните си песни.

"Ако гледате начина, по който върви гласуването, значи вече сте информирани. Дали ви пука, това е друг въпрос. Но само си помислете, ако довечера гласуването приключи по начина, по който върви сега, утре ще се събудим в песента Няма такава държава", написа Трифонов в профила си.

Постът на водещия предизвика множество реакции сред неговите последователи, като за броени часове събра хиляди споделяния и коментари. Това е поредното изказване на Трифонов относно политическата ситуация в страната, след като той нееднократно е изразявал загриженост за демократичните процеси в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Кирчо Простото
    До 5 - да,това да мои бисери,не забравяй и онзи за сиЦилиевата долина! Аз съм изключително прост и глупав,но има и по прости и глупави да гласуват за мен
  • 5
    5
    нечии бисери
    Чии ли са те: 1. Куролацията... 2. мУмУрандум... 3. Ситуацията е в много лоша ситуация 4. Формата на протест за мене е важна форма 5. Протестът е важен начин на протест 6. Нашите пенсионери да се почувстват ПОгрижени 7. Това ще бъдат трите основни приоритета, на които трябва да обсъдим 8. Време е за истЕнско правосъдие
  • 2
    4
    !!!
    Да,разкрихте ме,аз съм ДеБилен ПеПераст и кълна като дърта циганка,защото от утре ще ми спират парите за дрога,ПеПеругите щели да имат още по малко депутати и от предишните избори и далаверата започва да секва. Затова съм се изнервил до краен предел,трябва някой да ми намести аналната чакра за да се успокоя оххх оххх
  • 3
    3
    Мухахахахаха
    Мухахахахаха колко изнервен жалък ДеБил-ПеПераст с коментар 1 - мартинчо,ти ли си бе ? Дрогата ли ти свърши,какво стана ? Жалък помияр бесарабски,дори и Учиндолския чалгар е класи над ДеБил-ПеПерастката корумпирана измет,които първи се нагъзиха на Шиши мухахахаха
  • 1
    2
    наблюдател
    Мнението на едно цигуларче, станал после чалгарче заради парите, толкова ли е важно за България, че все ни се пробутва????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари