Слави Трифонов: Управляваш в коалиция с Делян Пеевски и обвиняваш друг, че работи с него

0
Лидерът на "Има такъв народ" атакува ПП-ДБ за връзките им с Делян Пеевски
Лидерът на "Има такъв народ" атакува ПП-ДБ за връзките им с Делян Пеевски

Лидерът на "Има такъв народ" атакува ПП-ДБ за връзките им с Делян Пеевски

В емоционален пост във Facebook, известният шоумен и политик Слави Трифонов отправи остри критики към своите политически опоненти, визирайки основно представители на партиите "Продължаваме Промяната" и "Демократична България" (ПП-ДБ).

Трифонов акцентира върху това, което той нарича "душевна, политическа, интелектуална и морална шизофрения", обвинявайки опонентите си в непоследователност и двуличие. Той изтъкна редица примери, които според него илюстрират противоречията в действията и изказванията на визираните политици:

  • Управление в коалиция с Делян Пеевски за девет месеца, докато същевременно обвиняват други в работа с него.
  • Подписване на 60% от предложените закони в 49-тото Народно събрание заедно с Делян Пеевски, докато го определят като "токсичен субект".
  • Заявяване на борба с корупцията, но същевременно позволяване на Пеевски да влияе върху бюджета чрез негов представител.

Трифонов не се поколеба да използва остър език, сравнявайки действията на опонентите си с народна поговорка, която той перифразира по следния начин: "Кой ми дефекира в гащите?" Според него, това описва точно поведението на критикуваните политици - "Хора, които сами си дефекират в гащите, а обвиняват за това всички останали."

В заключение, Трифонов подчерта, че за него е "просто супер" да бъде определян като "селянин и чалгар", тъй като това го отличава от онези, които той определя като "лъжци в дефекирани гащи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Пеевски
    Прав си Славчо,ама ДеБелите ПеПеруги най ми е сладко да ги опъвам заедно с мазното кафенце,особено оня Ококорения
  • -1
    1
    Това не е вярно
    Престанете с тези лъжи партия ИТН са почтени
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари