Слави Трифонов: Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия

0
Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично
Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично Снимка: Има Такъв Народ / Facebook

Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично

В последните дни политическата сцена в България отново стана арена на ожесточени спорове и прогнози за бъдещите коалиции. В интервю за Българската национална телевизия, Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" (ПП) и Георги Свиленски от Българската социалистическа партия (БСП) споделиха своите виждания за възможните коалиции, които ще управляват страната след следващите избори.

Лена Бориславова уверено заяви, че според нея "Има такъв народ" (ИТН) ще се обединят с ГЕРБ и ДПС в следващото правителство. Подобно мнение изрази и Георги Свиленски, който също прогнозира подобна коалиция. Тези коментари не останаха незабелязани и провокираха остър отговор от страна на Слави Трифонов, лидерът на ИТН.

“Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора”, заяви Слави Трифонов в пост в социалните мрежи.

Трифонов продължи с коментарите си, като отбеляза, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат. Вместо това, партията му ще изчака третия мандат, ако президентът реши да го даде на тях. “Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане”, допълни Трифонов.

Слави Трифонов не се ограничи само с политическа критика, но и насочи коментарите си към личните качества на Бориславова и Свиленски. Той ги описа като хора, които вярват в собствените си желания, без да приемат реалността, и предложи, че добър психолог може да им помогне.

“А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве”, завърши Трифонов.

Тези остри коментари не само подчертават разликите в мненията относно бъдещите коалиции, но и разкриват дълбоките лични напрежения между лидерите на политическите партии в България. Във време, когато страната се нуждае от стабилно управление и сътрудничество между различните политически сили, тези публични сблъсъци само усложняват ситуацията и затрудняват постигането на консенсус.

В следващите дни ще стане ясно дали тези лични и политически нападки ще имат реално влияние върху формирането на новото правителство и дали политическите лидери ще успеят да преодолеят разногласията си в името на бъдещето на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    20
    До до 18
    Я си прочети гадостите по адрес на Слави Трифонов и заболяването му, биполяр нещастен.Не се крий зад различни никове.Клетви няма, но помни , че никой не е застрахован и ти не си.Не злорадствай.
  • 0
    19
    до 18
    Ти добре ли си?!? За какви болести ти говори 16?!? Не си ли ти, който обсъжда болестта на слави и ръси клетви?!? ## 2, 4, 10, 15, какво общо имат с 16?!? Явно не си си пил хапчетата!
  • 1
    18
    До 16
    за кои нас говориш? Всичките ви избранници са безлични. А ти си неадекватен ,както обичайно.Като няма как да убедиш в "правотата" си, не спираш да издигаш болестта като порок и да се гавриш с нелечимо заболяване . За твое сведение то е неврологично, но от него не се оглупява.Ти засягаш всички болни хора и близките им.Няма да го разбереш, докато не се срещнеш сам с Моли се за себе си най - милите си .
  • 0
    17
    Читател
    Учиндолският, е един обикновен,фризиран и натъкмен чалгаджия,който колкото остарява,заприличва на мутра,която може да продаде народа си,ако целта ще оправдае средствата.
  • -1
    16
    до 15
    Вече и клетви ли взе да ръсиш пп-ецо жалък?!? За кое безсилие говориш, за вашето ли?!? На, прочети какво пишат хората за вас- https://blitz.bg/analizi-i-komentari/komentar-nyamam-spomen-da-pisheshe-nyakde-na-byuletinite-glasuvam-za-kh-ama-da-e-opozitsiya_news1024774.html 😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари