Слави Трифонов: Лена Бориславова не е светило, за да раздава морални присъди!

0
Лена Бориславова е внесла сигнал до Прокуратурата за поведението на депутати от ИТН
Лена Бориславова е внесла сигнал до Прокуратурата за поведението на депутати от ИТН Снимка: Кадър bTV

Лена Бориславова е внесла сигнал до Прокуратурата за поведението на депутатите от ИТН

Слави Трифонов коментира остро сигнал на Лена Бориславова до Прокуратурата.

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов реагира в социалната мрежа Facebook на внесения от Лена Бориславова и Явор Божанков сигнал до прокуратурата срещу депутати от ИТН и "Възраждане". В своя пост той цитира думите на Бориславова: "С Явор Божанков подадохме сигнал до прокуратурата за поведението на депутатите от ИТН и Възраждане миналия четвъртък в НС, защото не може да допуснем всеки път, когато някой е несъгласен с даден закон, да руши държавно имущество и да анулира демокрацията в Парламента. Ако от партията на Слави искат да вандалстват, имат си тяхна телевизия. Частна. Там, могат да правят и да рушат, каквото си искат."

Трифонов намеква, че всъщност прокуратурата би трябвало да се занимава със самата Бориславова заради твърдения за фалшифициране на официални документи в Търговския регистър. Той подчертава, че депутатите от "Има такъв народ" имат имунитет именно, за да не могат да бъдат изнудвани.

В своя коментар Трифонов не пропуска да спомене и за така наречения "парапет", намеквайки за морални въпроси около Бориславова: "Лена Бориславова не е някакво светило, в морален аспект, имайки предвид "парапета", за да раздава морални присъди наляво и надясно."

Въпреки острите си забележки, той завършва поста си с уважение към "женската природа" на Бориславова, цитирайки покойния си приятел Джоко Росич: "Всичко, което прави един мъж е заради една жена".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Запознат
    Не се подвеждате, това нищожество(2) е русофилистик, отпадък гравитиращ около изродите от иZраждане и бойконикифоровата чета "еколози". Това са "българи" на думи, но путинофили по душа.
  • 0
    6
    до 2
    Ти за "българин" ли се слагаш бе, слузест червей и мръсно нищожество? Чалгар си със сигурност, но българин не си!
  • 0
    5
    до 2 и 4
    Просташкият, циничен и мръсен език ви издава като чалгари, тоест, като фенове на сакатото нищожество от Учиндол, което пее толкова фалшиво че и мухите се разбягват, остават само простаци като вас двамката, а може и да става дума за едно и също нищожество, което е по-вероятно, съдейки по мръсния и просташки език на болно от злоба към възпитаните, образовани, високо интелигентни и културни млади хора, които сега навлизат в политиката! А сакатият ви любимец, Чалгарина на Републиката Словчу от Учиндол, докато мърда ще се пълзи като червей по пода, за да стигне до тоалетната, в случай че мутрите на Таки, които го пазят са се натряскали! Имате много здраве от Лена и бягайте при вашите циганори във Факултето" да ви задоволят!
  • -1
    4
    Бесарабски куросмук
    Дори и на ДеБил-ПеПераст като мен е ясно,че Слави е напълно прав. Грозната сороспия ЕугЛена трябва да бъде задържана и разследвана,заедно с олигофрена Кирчо Простото. За нещастие на Куролапа,изтропал се под номер 3, ДеБил-ПеПерастите ще бъдат здраво бити и ебани на предстоящите избори и ще се сринат до пета политическа сила с реален електорат от 4 процента третополови цигани.
  • 1
    3
    Ти ли, бе дърто пак, с 2!
    Лошо нещо е прогресиращата деменция, съчетана с просташки манталитет и отровна злоба към всичко живо, нали! Даже е чудно как тоя дето се пише "българин" помни националността си. За съжаление, наш сънародник. Е, не за дълго, биология:)))
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари