Слави Трифонов: Изказванията за коалиции преди изборите са безотговорна импровизация

0
Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг
Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг Снимка: 7/8 TV / Архив

Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов изрази категорична позиция относно предизборната ситуация в страната чрез публикация в социалната мрежа Facebook. В своето изявление той остро критикува политическите спекулации и прибързани изказвания за потенциални коалиции след изборите.

Трифонов подчерта: "Всякакви изказвания, на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща."

Той категорично отрече да е водил каквито и да било разговори с лидери на други политически формации, включително с Бойко Борисов. Трифонов настоя, че всички подобни спекулации са необосновани и безотговорни.

"Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това", заяви лидерът на "Има такъв народ".

Трифонов подчерта, че единствено след обявяването на изборните резултати може да се обсъжда възможността за съставяне на редовно правителство. Той призова журналистите и политолозите да се придържат към фактите и да не се поддават на спекулации.

В заключение, Слави Трифонов заяви: "Мисля, че съм безапелационно ясен и съветвам всички журналисти и политолози да обръщат внимание на думите ми, защото аз, за разлика от много други общественици, винаги си държа на думата!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари