Слави Трифонов: Да сме независими днес, е богатство

1
Лидерът на ИТН отправи поздрав по случай 22 септември
Лидерът на ИТН отправи поздрав по случай 22 септември Снимка: Facebook

Лидерът на ИТН отправи поздрав по случай 22 септември

На 22 септември България отбелязва 116 години от обявяването на своята Независимост. В този ден се връщаме назад към историческите моменти, които са белязали не само развитието на нацията, но и са утвърдили България като важен елемент от европейската карта.

Тази годишнина обаче не е просто празник, който трябва да отбележим със символични действия. Според Слави Трифонов, който изрази своето мнение във Фейсбук, днешният ден представлява много повече – това е символ на силата и непримиримостта на българския народ. Трифонов подчертава, че независимостта на България е била отстоявана с достойнство и упоритост през годините, като това не е било просто стремеж да се присъединим към развитата европейска цивилизация. За него важното е, че българите винаги са били централна част от Европа, а не периферия, и това е повод за гордост.

Да помним и да продължаваме да пазим, защото да сме независими днес, е богатство“, апелира Трифонов. В контекста на неговите думи, Денят на Независимостта не е просто историческо събитие, а постоянен призив да ценим това, което нашите предци са постигнали и оставили в наследство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Калоян
    Тоя пък.... независими сме, ама друг път. Точно заради зависими като теб сме на това положение
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари