Скандал и бой в офис на куриерска фирма в Перник

0
Дъщеря на клиентка удари служителка /снимката е илюстративна/
Дъщеря на клиентка удари служителка /снимката е илюстративна/ Снимка: Асен Игнатов / Архив

Дъщеря на клиентка удари служителка

Скандал в пернишки офис на куриерска фирма ескалира до физическа саморазправа.

Инцидент, прераснал в насилие, разтърси вчера офис на куриерска компания в град Перник. Сигнал за възникналия конфликт е подаден на телефон 112 около обяд, след което на място пристигнали служители на Първо районно управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Перник.

Според първоначалната информация, събрана от полицейските служители, в основата на инцидента стои спор между служителка на куриерската фирма и клиентка, недоволна от обслужването. Ситуацията рязко ескалирала, когато в разправията се намесила 29-годишната дъщеря на клиентката.

Разследването разкрива, че младата жена е нанесла удар в областта на главата на служителката, след което е напуснала офиса.

В резултат на случилото се е образувано досъдебно производство по член 131, алинея 1 от Наказателния кодекс, който се отнася до причиняване на лека телесна повреда. Всички участници в конфликта са идентифицирани от органите на реда, а прокуратурата е уведомена за инцидента.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари