Силна буря удари Гюргево

2

Вятърът събори стълбове, изкорени дървета и отнесе покриви, предизвиквайки хаос в града

Тази вечер мощна буря удари Гюргево, нанасяйки сериозни щети в целия град. Силните ветрове събориха стълбове, изкорениха дървета и отнесоха покриви, предизвиквайки хаос и опасност за жителите.

Отнесен покрив и повредени автомобили

Най-тежкият инцидент се случи на булевард "Михай Витязул", където бурята отнесе покрива на сграда и го хвърли върху две коли. Според информация от ИСУ - Гюргево, инцидентът стана в понеделник вечерта, когато покривът се откъсна напълно от блока.

"Покривът на сграда, разположена на булевард 'Михай Витязул' в Гюргево, беше отнесен от вятъра преди малко. При падането си, той леко повреди два автомобила", се казва в съобщението на ИСУ - Гюргево. За щастие, в един от автомобилите се намираше шофьорът, който се размина без наранявания.

Намесата на пожарната

Екипи на пожарната реагираха незабавно и пристигнаха на място, за да разчистят зоната и да възстановят движението. Големите парчета от метал и дървен материал, паднали на пътя, затрудниха трафика по време на операцията. Властите предприеха мерки за осигуряване на безопасността на гражданите и предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

Други щети от бурята

Освен отнесения покрив, бурята нанесе и други значителни щети в града. Множество дървета бяха съборени от вятъра, блокирайки пътища и повреждайки електрически мрежи. Стълбовете за електричество също бяха засегнати, причинявайки прекъсвания на тока в няколко квартала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    От 1 към 2:
    Нямам нужда треторазрядни форумни проститутки и пишман патриотки да ми дават наклон на хуя. От 5-годишен го правя сам, без чужда помощ. Или все пак държиш да си поиграеш с него, ммм?
  • 14
    3
    до 1
    Това е нищо! Ще видиш как след седмица няма да има и спомен от разрушенията, а нашите сънародници във Воден до края на живота си ще са във колиби и фургони.
  • -22
    2
    Възмутен
    До 1 Аман от мрънкачи и недоволни. Чуждата кокошка, патка му се вижда. Отивай да живееш в Гюргево и от там ще плюеш по Русе!
  • 17
    1
    Кога ще ги стигнем?
    Само забележете какви перфектно асфалтирани квартални улици имат, с неизтриваема маркировка! Ще си помисли човек, че там си нямат „Водоснабдяване и канализация“ ООД? А русенските „булеварди“ като в Газа след израелска бомбардировка!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари