Щастлива развръзка: Яна Делиева вече е при семейството си

1
Дъщерята благодари на всички за съдействието в търсенето
Дъщерята благодари на всички за съдействието в търсенето Снимка: Личен архив

Никол Делиева благодари на всички за оказаното съдействие

Жителите на Пазарджишко и Пловдивско могат да отдъхнат с облекчение, след като изчезналата по-рано днес Яна Делиева е открита жива и здрава. Информацията за щастливия край на издирването бе потвърдена от дъщерята на жената, Никол Делиева, която сподели новината в социалните мрежи.

По-рано през деня Никол бе публикувала емоционален призив във Фейсбук, молейки за помощ в откриването на майка си. "Това е майка ми, която изчезна днес", написа разтревожената дъщеря, описвайки, че Яна е била облечена с розов екип, когато за последно е била видяна.

Според информацията, разпространена от близките, Яна Делиева е била забелязана за последно около 12:00 часа на гара Костандово, движейки се пеша. По-късно през деня са постъпили сигнали, че е била видяна на пътя между Пазарджик и Пловдив.

В своя апел Никол Делиева призова всеки, който разполага с информация или забележи майка ѝ, да сигнализира незабавно на телефон 112 или да се свърже директно с нея чрез социалната мрежа.

Само няколко часа по-късно дойде и дългоочакваната добра новина. "Мама е НАМЕРЕНА!!! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!!!", сподели Никол в нов пост, слагайки край на напрегнатото търсене.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Спонсор
    ПЛОВДИВСКО ПАЗАРДЖИШКИТЕ ПАТЛАЦИ БЛАГОДАРЯТ, ЩОТО ТАМ ДРУГИ НЯМА! НАВРЕМЕТО СЕ ХВАЩ АХ ЗА ГЛАВАТА, КАТО ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧА ТАНК ОТ ЦРЪНЧА И БТР ОТ ПЛОВДИВ! СМРАД!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари