Шокиращият момент, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк

0

Трима души бяха осъдени във връзка с инцидент, при който майка на осем деца бе хвърлена от влакче в увеселителен парк в Западен Лондон.

Инцидентът стана на 10 април 2018 г., когато Хадра Али прекарва четири месеца в болница, след като бе изхвърлена от атракциона Xcelerator в увеселителния парк Funderpark в Йевсли, Хилингдън.

Във връзка с делото бяха публикувани шокиращи кадри от момента на инцидента. След падането жената получава множество счупвания на гърба, бедрата, таза, ребрата, двете ключици, както и вътрешен кръвоизлив и значителна травма на главата.

Перин Стивънс, Дерек Хакет и Дейвид Гери признаха, че са нарушили правилата за здравословни и безопасни условия на труд, и получиха условни присъди, пише Би Би Си.

На DMG Technical Ltd, която също призна за нарушение по Закона за здравословни и безопасни условия на труд, беше наложена глоба в размер на 51 000 лири.

Говорител на пострадалата Хадра Али заяви, че семейството ѝ е „дълбоко облекчено“ от факта, че наказателното преследване е приключило.

„Въпреки че никакъв резултат не може да отмени въздействието на нараняванията, които промениха живота на Хадра, върху здравето и благосъстоянието ѝ, те се надяват това да постави началото на пътя им към възстановяване на живота им и да ѝ осигурят необходимата подкрепа занапред“, казва говорителят.

Хадра Али, която по това време е била на 45 години, не е била достатъчно обезопасена на седалката си по време на инцидента. Когато атракционът набрал скорост, тя извикала за помощ и се държала известно време, преди да бъде изхвърлена.

Тя се е ударила в бариерата на следващото влакче и се е приземила на земята. Жената прекарала следващите няколко седмици в кома и четири месеца в болница.

Към днешна дата тя продължава да изпитва болка и значителни затруднения в ежедневието си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Щерион
    Няма ли тая жена братовчеди ислямисти, да им покажат на тия пияни британски келеши какнсе забива нож гъз.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари