Шофьорка блъсна жена на пешеходна пътека в Петрич

0
Пострадалата е настанена за лечение в болницата в Сандански
Пострадалата е настанена за лечение в болницата в Сандански Снимка: БГНЕС

Пострадалата е настанена за лечение в болницата в Сандански

В Петрич, на пешеходна пътека на улица „Марица“, 43-годишна жена беше блъсната от лек автомобил, управляван от 32-годишна шофьорка от Благоевград. Инцидентът се е случил вчера около 18:50 часа, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Благоевград.

Жената е пресичала пътното платно по пешеходна пътека, когато автомобилът, завивайки наляво, я е ударил. В резултат на удара пешеходката е получила фрактура на поясен прешлен и е настанена за лечение в болницата в Сандански.

От полицията информираха, че на водачката на автомобила са направени проби с техническо средство за наличие на алкохол и наркотични вещества, които са се оказали отрицателни.

Това не е първият подобен инцидент в района. През юни 59-годишен мъж от село Михнево блъсна 54-годишна жена от Петрич на пешеходна пътека, докато излизаше с автомобила си от кръстовище. Малко след това, момиче от Сандански също беше блъснато на пешеходна пътека.

През изминалото денонощие, по данни на Министерството на вътрешните работи, 26 души са пострадали при 19 тежки пътнотранспортни произшествия в страната. За щастие, няма загинали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари