Шофьорка блъсна велосипедистка в центъра на Русе

1
Пострадалата 78-годишна жена е със счупена ръка
Пострадалата 78-годишна жена е със счупена ръка

Пострадалата 78-годишна жена е със счупена ръка

Около 10:00 часа на 27 юли в град Русе се случи пътен инцидент, при който 78-годишна жена, управляваща велосипед, пострада сериозно. Инцидентът е станал на булевард "Фердинанд" в района на кръстовището с улица "Александровска". Виновен за произшествието е лек автомобил "Хонда - Акорд", управляван от 48-годишна жена.

Според първоначалните данни, велосипедистката е пресичала булеварда отдясно наляво, когато е била блъсната от автомобила. Пострадалата е била веднага транспортирана до болницаКанев“, където е установено, че има фрактура на гривнена става на ръката. За щастие, животът на пострадалата не е в опасност, но тя остава под наблюдение за лечение в лечебното заведение.

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и Спешна медицинска помощ. Полицията е започнала досъдебно производство за установяване на причините за катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    истината
    Ганя мрази велосипедистите! Особенно като му се пречкат из централната част докато търси къде да паркира 30 годишния си курник за да седне на Хепи да захрани 150 килограмовото си туловище.
  • 3
    9
    за мен
    И двете са виновни - водачката не е дала предимство на дяснодвижещо се ППС, велосипедистката, че се е движела в пешеходна зона с изрична забрана за движение на велосипеди!
  • 3
    8
    Русенец
    "Полицията е започнала разследване.". Очаквайте в близките години да излязат със становище, което ако бъде успорено децата на потърпевшите може да научат крайният резултат.
  • 16
    7
    Пффф
    За 20 години като шофьор научих че: - Ако изскочи велосипед на пешеходната пътека и го бутнеш - Ти си виновен - Ако изскочи тротинетка на пешеходна пътека и я бутнеш - Ти си виновен - Ако някой пресича неправилно и го бутнеш - Ти си виновен - Ако тротинеткаджията е надрусан и пиян едновременно и го бутнеш - Ти си виновен - Ако 78 годишна слънчасала баба с велосипед си кара както и дойде и я бутнеш - Ти си виновен Независимо дали велосипеда, тротинетката или пешеходеца нарушават закона - Бутнеш ли ги... ти си виновен. Затова, наближа ли Пантеона, Градски хали, Рига и общо взето цялата зона в центъра очите от 4 стават на 8 и започвам да се оглеждам, като партизанин
  • -6
    6
    Драганова
    Много инциденти стават там, мо Общината и КАТ така и не вземат мерки като например светофар или изобщо забрана за автомобили на това натоварено място.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари