Шофьорът, убил дете в село Дебелт, е бил дрогиран

0
Мъжът е задържан е за срок до 24 часа
Мъжът е задържан е за срок до 24 часа Видео: NOVA

Мъжът е задържан е за срок до 24 часа

Тригодишно момиченце загина трагично в село Дебелт, Община Средец, след като беше прегазено от автомобил с бургаска регистрация. Инцидентът се е случил, докато детето е било навън, в близост до дома си. Водачът на автомобила е 38-годишен мъж, който според родителите на загиналото дете не е разбрал веднага какво се е случило.

След като детето е било прегазено, родителите го откарали спешно с личния си автомобил в посока град Бургас, но по пътя се срещнали с екип на "Спешна помощ", който вече бил на път към местопроизшествието. За съжаление, при прегледа на детето, медицинският екип е констатирал смъртта му. Тялото е откарано за аутопсия в отделението по „Съдебна медицина” към Университетска многопрофилна болница за активно лечение - Бургас.

Шофьорът и последствията от инцидента

Шофьорът на автомобила е бил подложен на тестове за употреба на алкохол и наркотици. Първоначалната проба за наркотици е дала невалиден резултат за бензодиазепин поради грешка в теста. При последвалото повторно изследване обаче е отчетен положителен резултат за употреба на канабис.

Родителите на загиналото момиченце, Ана-Мария, твърдят, че шофьорът е прегазил детето, без да осъзнае какво е сторил, съобщи NOVA. Един от по-големите братя на момиченцето дори е опитал да спре колата, като е "скочил" пред нея. Според думите на семейството, те не са познавали водача на автомобила и никога преди не са го виждали. Въпреки първоначалното си объркване, след като осъзнал случилото се, шофьорът е съдействал на органите на реда, като е повикал полицията и "Спешна помощ".

Мъжът е задържан за 24 часа, докато разследващите органи продължават да работят по случая. Образувано е досъдебно производство, а разследването ще покаже всички обстоятелства, довели до този трагичен инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    123
    Шестото дете.....Прецакаха им процент от помощите. Но нищо, манго ще я зареди за седми път до няколко месеца. Представете си, какво чесане я чешат ? На такава фертилност и плъховете ще завидят. Обидното е че в тотална мизерия шест индивида се пръкват на гърба на данъкоплатеца а нашите джукасти красавици, на фона на всичките условия не искат да родят и едно.
  • 0
    1
    Калоян
    Понеже не вярваме на тестовете, човека навярно не е бил дрогиран. От тук голямата новина е, че 3 годишно е оставено безпризорно, което съм сигурен че е наказуемо от закона
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари