Шофьорът, натресъл се във влак, е карал с 2,18 промила алкохол

0

Автомобилът е с прекратена регистрация, а мъжът е с отнета шофьорска книжка

51-годишен жител на село Каменяк, с отнето свидетелство за управление и прекратена регистрация на автомобила, се е удари във влак. Инцидентът е станал след като мъжът се прибирал от село Хитрино.

Според информация от полицията, шофьорът е бил под влиянието на алкохол с концентрация от 2,18 промила в кръвта.

По непотвърдена информация, той не е видял влака, в който се е блъснал, вероятно заради намалената си способност за реакция поради алкохолното опиянение.

Автомобилът, който е шофирал, е с прекратена регистрация, а мъжът вече е бил с отнето свидетелство за управление на моторно превозно средство, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    То хубаво...
    А щетите по локомотива и железопътните съоръжения кой ще плати? Че помним как преди години един бивш кмет на Две могили, пиян като гъз, отсече един железобетонен стълб на ЖП прелеза. Ама сега се издигна, прогледна сляпото, и носа му с лайняна клечка не можеш да стигнеш! Е-хеееее, Бе-Ка-Пе, Се-Ди-Се!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...