Шофьор стреля по кола с дете на магистрала "Тракия"

1
Задържан е 31-годишен бургазлия, стрелял от колата си по друг водач на автомагистрала "Тракия"
Задържан е 31-годишен бургазлия, стрелял от колата си по друг водач на автомагистрала "Тракия"

Задържан е 31-годишен бургазлия, стрелял от колата си по друг водач на автомагистрала "Тракия"

Вчера се случи поредният инцидент на автомагистрала "Тракия", който завърши със стрелба и задържан 31-годишен мъж от Бургас. Според информация от Областната дирекция на МВР - Бургас, причина за изстрела е засичане по пътя.

Инцидентът се случил, когато в автомобил "Шкода Фабия", пътуващо семейство от Сливен с 12-годишно дете, било изпреварено от лек автомобил "Дачия Логан" с бургаска регистрация. Водачът на дачията рязко навлязъл пред тях, което провокирало конфликт между двамата шофьори. И двете коли спрели встрани на пътя, след което 34-годишният шофьор от Сливен се насочил към автомобила "Дачия", крещейки и блъскайки по стъклото заради опасната маневра. След като водачът на дачията отказал да отвори вратата, сливенчанинът се върнал към своя автомобил, но в този момент бургазлията произвел изстрел с пистолет, след което отпътувал.

Скоро след инцидента, от колата на стрелеца е стреляно с газов пистолет. Задържаният е направил пълни самопризнания и доброволно е предал оръжието с пълнителя и осем боеприпаса. Случаят е подложен на бързо производство.

Според първоначалните данни, основната причина за стрелбата е грубата маневра на пътя и агресивното поведение на сливенския шофьор. Тези събития още веднъж подчертават необходимостта от повишена внимателност и самообладание при шофиране, особено по натоварените участъци на магистралите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Аз
    Агресията поражда агресия, но да стреля в гръб , може само ненормалник.Какво ли наказание ще му отредят целогодишно ваканционно настроение магистрати.Дано тези по делото са адекватни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари