Шофьор предизвика катастрофа и избяга

1

Полицията в Шумен издирва водача на лек автомобил "Мицубиши"

Шофьор предизвика катастрофа и избяга от мястото на произшествието в Шумен.

В ранните часове на деня, около 03:45 часа, в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Шумен бе приет сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовище, образувано от булевард "Велики Преслав" и улица "Съединение". Според информацията, предоставена от МВР - Шумен, два автомобила са се сблъскали, а водачът на единия от тях е напуснал местопроизшествието и в момента се издирва.

Катастрофата е възникнала, когато таксиметров автомобил, движещ се по булевард "Велики Преслав", е бил ударен от друг автомобил "Мицубиши", който е преминавал по улица "Съединение". Водачът на "Мицубиши" не е пропуснал таксиметровия автомобил, който е бил с предимство, предизвиквайки сблъсъка.

След инцидента, шофьорът на таксиметровия автомобил е бил откаран за преглед в шуменската болница. Медицинските прегледи са установили, че той няма травматични увреждания. Водачът е бил тестван за алкохол, като резултатът от пробата е отрицателен.

Областната дирекция на МВР в Шумен продължава да издирва избягалия водач на "Мицубиши", за да изясни обстоятелствата около произшествието и да предприеме необходимите законови мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    До 2
    Гарван гарвану око не вади.Играят си на криеница, за да му се размине на колегата им .Поредният страхливец във военна полиция
  • 7
    2
    Да, добре!
    Как пък вече в други коментарници се знае кое е беглеца, знае се че е служител на военна полиция, само полицаите ни не знаят.
  • 7
    1
    Полицията,
    на булеварда си има камери, нали и би трябвало да са заснели беглеца.По номера на колата, лесно ще го изловите.Но вие това си го знаете, просто действайте по - чевръсто, после пак ще се отягате пред климатиците.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари