Шофьор на лек автомобил загина при челна катастрофа с ТИР в Карловско

0
Подбалканският път е затворен за движение
Подбалканският път е затворен за движение Снимка: Илиян Велков / NOVA

Подбалканският път е затворен за движение

Тежък инцидент на Подбалканския път в района между карловските села Анево и Иганово доведе до смъртта на 67-годишен мъж. Лек автомобил, управляван от него, внезапно навлезе в лентата за насрещно движение и се сблъска челно с тежкотоварен камион.

Сигналът за катастрофата е подаден малко след 10:40 часа в Районното управление - Карлово. Екипът на спешна помощ, пристигнал на място, е установил, че водачът на лекия автомобил е загинал на място. Според предварителните данни, вероятната причина за инцидента е внезапно възникнал здравословен проблем, но точната причина за смъртта ще бъде изяснена след провеждането на допълнителни експертизи.

Тежкотоварният камион, участващ в катастрофата, е управляван от 35-годишен шофьор, чиято проба за алкохол е отрицателна. Служителите на реда веднага запазиха местопроизшествието и започнаха оглед, за да се изяснят всички обстоятелства около трагичния инцидент.

Заради катастрофата, Подбалканският път е временно затворен за движение. Леките автомобили се насочват по обходен маршрут, минаващ през черен път от разклона за село Московец, докато тежкотоварните камиони са принудени да изчакват встрани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    До тия отдолу
    А, не бе ,тоя утре ще го смаже тир в неговата лента ,той ша си мисли че той е виновен ! А другите падраси си знаят !ша духат и на зин и на Дзин пин
  • -3
    5
    Очуден
    Куролап путлерчук го налапа на дрогаря Си и после го пое изодзадзе както е свикнало тъпото ботоксово джудже! ХАХАХАХАХАХА Рушлямистан е в трапа и се разлага!
  • 3
    4
    Вероятно
    Струва ми се, че ТИР-ът е виновен, тъй като е доста в ляво на своето платно, като се предполага, че може да е бил в момента на катастрофата още по-вляво.
  • -4
    3
    Учуден
    Куролап Путин също навлезе в насрещното и се сблъска със Запада в Украйна и загина. Ха-ха! Пидерасы бляд!
  • 3
    2
    До тоя отдолу
    Аз като гледам глупако ,удърът е бил точно в неговата лента,на 67 годишният !как става тва ? М !??? И тоя пък от статията там ли е бил?...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари