Шофьор на камион загина при тежка катастрофа край Кресна

0
Фатален инцидент с товарен автомобил на главен път Е-79
Фатален инцидент с товарен автомобил на главен път Е-79

Фатален инцидент с товарен автомобил на главен път Е-79

Трагичен инцидент отне живота на 57-годишен шофьор на товарен автомобил в района на Кресненското дефиле. Произшествието е станало на 22 октомври 2024 година около 17:50 часа на главен път Е-79 в участъка между град Благоевград и град Кресна.

Подробности около инцидента

По първоначална информация, товарният автомобил е излязъл от пътното платно вдясно, след което се е ударил последователно в две дървета преди да спре. При пристигането си на мястото на инцидента, полицейските служители са заварили превозното средство с работещ двигател.

Предприети действия

Водачът на камиона, жител на град Петрич, е намерен без признаци на живот. За установяване на точната причина за смъртта му е назначена аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Спонсор
    Поредния българин с мачедонски паспорт!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари