Шофьор на автобус "изправи косите" на пътуващите по пътя Русе - Велико Търново

5
Опасни маневри на превозното средство създадоха редица предпоставки за инцидент
Опасни маневри на превозното средство създадоха редица предпоставки за инцидент Видео: bTV

Опасни маневри на превозното средство създадоха редица предпоставки за инцидент

Шофьор на автобус предприема няколко изключително рискови маневри на главния път Русе - Велико Търново, които застрашават както собствения му живот, така и този на другите участници в движението. Кадрите от инцидентите са изпратени от зрител на bTV, а самите събития се разиграват на 25 август около 19:30 часа в района на село Самоводене.

Видео материалът показва как автобусът на няколко пъти извършва изпреварвания в забранени участъци, създавайки опасни ситуации на пътя. Водачът на превозното средство се разминава за малко със сблъсък с друг автомобил и дори с камион, които среща по време на една от маневрите. Според очевидци, един от най-стряскащите моменти е, когато автобусът рязко изпреварва цяла колона автомобили точно на входа на населено място.

Тези опасни действия не само нарушават закона, но и подлагат на сериозен риск живота на всички, които са били на пътя в този момент. Една от маневрите, заснета на видео, се случва по време на завой, когато автобусът внезапно свива вдясно, за да избегне сблъсък с насрещно идваща кола. Такова шофиране е абсолютно недопустимо и води до въпроси относно професионалната отговорност на водачите на пътнически превозни средства.

Нарушаването на правилата за движение, особено от водачи на тежкотоварни и пътнически превозни средства, не е просто нарушение на закона, а пряка заплаха за живота и безопасността на всички на пътя. В такива случаи отговорните институции трябва незабавно да предприемат мерки за санкциониране на нарушителите и предотвратяване на бъдещи инциденти.

Пътят Русе - Велико Търново е един от най-натоварените пътни артерии в региона и често е свидетел на опасни ситуации, подобни на тези. Местните власти и органите на реда често организират кампании за повишаване на пътната безопасност, но въпреки това инциденти като този продължават да се случват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    КОЙ
    Аз съм умствено изостаналия бесарабски куролап мартинчо и нямам нищо обшо с Русе защото съм отгледан в усраински кенеф.Гладкият ми джендърски мозък стига за да стана трол на ДеБил-ПеПерастите защото само там има толкова пропаднали и деградирали пеперуги като мен
  • 3
    11
    Пънчо
    Няма никакъв контрол на този път. НИКАКЪВ!
  • -9
    10
    КОЙ
    Джендър руZZшлямски третополов, като повтаряш пепе дебили, бесарабци, усраинци, джендърасти и останалите си простотии само се показваш колко сте ПРОСТИ вгъZZражденците! ХАХАХАХАХА
  • -6
    9
    Някой
    Аз съм смрадливия нагъзен бесарабски ПеПераст мартинчо,нямам нищо общо с Русе защото съм отгледан във външен кенеф в УСрайна
  • 11
    8
    До 7
    Бадер е най-смешната фирма в Русе, само витето е по-жалка, лъжлива и смешна! Запозната съм и с двете, тъпако!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!