Шофьор алармира за опасност на булевард "Тутракан" в Русе

5
Шахта без капак застрашава живота на преминаващите в района
Шахта без капак застрашава живота на преминаващите в района Снимка: Лошите шофьори на Русе / Facebook

Шахта без капак застрашава живота на преминаващите в района

Шофьор от Русе алармира за опасна ситуация на булевард "Тутракан", където една от шахтите е оставена без капак. Загриженият гражданин, г-н Ангелов, публикува в социалните мрежи снимка на отворената шахта, предупреждавайки другите шофьори за риска.

Капакът на шахтата бе изхвърчал в буквалния смисъл. Спряхме, за да я сложим. Карайте внимателно, шахтата е счупена! Колкото можахме направихме“, обясни г-н Ангелов. Той уточни, че опасността е в участъка преди автомивка "Easy".

Мнения и съвети от шофьори

Под поста на г-н Ангелов заваляха мнения и съвети от други шофьори. Едно от предложенията бе да се сложи клон на мястото на липсващия капак, но това също предизвика критики. „Тоя клон в тъмното кой ще го отрази да ви кажа. Ако се сложи светъл плат или светлоотразителна лента (едва ли ще имат възможност) ще е далеч по-видимо“, опонира друг шофьор.

Препоръки за подаване на сигнал

Много от коментиращите предложиха да бъде подаден сигнал на телефон 112, за да може да бъде изпратен екип, който да обезопаси района. Това е стандартна процедура, която може да предотврати потенциални инциденти и да осигури безопасността на движението.

Заключение

Ситуацията на булевард "Тутракан" в Русе показва колко е важно гражданите да бъдат внимателни и да реагират бързо при подобни случаи. Независимо дали става въпрос за спукана гума, счупена шахта или друг вид препятствие на пътя, навременната реакция може да спаси животи. Подаването на сигнали на съответните органи е ключово за бързото разрешаване на проблемите и за осигуряване на безопасността на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    10
    Учуден
    На другия очуден #9 да му го набутам целия в русоидния гъз и после като е лайнян за десерт в устата, да му еба путката майна русоидна в гъза да еба!
  • -6
    9
    Учуден
    Дори на умствено изостанал бесарабски третополов джендър педал е ясно,че коментар 2 и 5 са писани от един и същ смрадлив ПеПерастки анално-олабен трол. Този трол е психично болен и вярва на Киро Простото,Асан Ококореното,ДеБел Ристю Мазното Кафенце,Генерал Гном и останалите жалки подлоги на ПеПеевски как щели да оправят България и да се справят с корупцията хахаха
  • -6
    8
    Кур за Зеленски
    В нормалните държави, където няма САЩ-ско влияние и има някакъв ред, при такъв сигнал веднага идва полицейска кола която застава с включена сигнализация пред дупката и веднага се уведомява службата която е отговорна за оправяне на аварии в извънредни ситуации, като дупки, паднали дървета, светофари и т.н.. така, че нашите тъпи и прости укропитеци критикувайки някои държави, че поддържали правата на хетеро общностите, те са загрижени и за всички и реагират веднага на създадената извънредна ситуация. В Русе общината е изключително незагрижена за града и русенци и само правят си правят малоумен ПР , но не работят истински. Организацията на общинските служби е под всякаква критика. Рена Стефанова е един напълно смахната идиотка и не си разбира от работата и трябва моментално да бъде наритана от кметството заедно с останалите дърти и прости ДеБил-ПеПерасти, да им еба путката майна некадърна и проста да еба. А пък Киро Простото и Асан Ококореното веднага в пандиза за действия против България, в услуга на друга, вражеска държава,да им еба майката ПеПерастка да им еба!
  • 4
    7
    хахахах
    Така става, като ходят да гласуват безмозъчни.
  • 14
    6
    Учуден
    До 5 И защо да е болен - щото е казал истината ?! Или вярваш, как Мариан(тъпото)-"омбудсманa", Милен(психото), Алтънчо(адвокатчето) - членове на "великото" иZраждане, щели да "оправят" Русе
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари