Шествие на 150 рокери ще затрудни трафика по магистралите "Тракия" и "Европа"

0
Мотористите ще пътуват от Китен до ГКПП "Калотина"
Мотористите ще пътуват от Китен до ГКПП "Калотина" Снимка: Архив

Мотористите ще пътуват от Китен до ГКПП "Калотина"

Утре, около 150 мотоциклетисти ще преминат през България, като част от мащабна балканска мотообиколка, организирана от сръбски рокери. Началото на пътуването ще бъде дадено от Китен, а крайният пункт е Гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) - Калотина, съобщават от Министерството на вътрешните работи (МВР).

Очаква се групата да потегли около 8:00 часа сутринта. Маршрутът на мотористите включва преминаване по околовръстното шосе на Бургас и продължава по магистралите „Тракия“ и „Европа“.

Трафикът по магистрала „Тракия“ в посока към столицата може да бъде временно затруднен. От Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП) отправят апел към шофьорите, които ще пътуват по същото трасе, да проявят търпение и толерантност или да изберат алтернативен маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари